Osallistuminen

Tokka-Lotan purjehdukset ovat ensisijaisesti tarkoitettu Meripartiolippukunta Naantalin Siniset ry:n jäsenille. Järjestämme myös purjehduksia yrityksille ja yhteisöille - charter-purjehdukset ovat tärkeä osa veneen ylläpitokulujen rahoitusta.

Jos purjehduksilla on tilaa, mukaan ovat tervetulleita myös muiden partiolippukuntien jäsenet. Purjehdusmaksu partiolaisilta (SP:n jäsenmaksu maksettu) on 18€/vrk ja vierailta, kuten partiolaisten vanhemmilta, 36€/vrk. Maksu sisältää kaikki ruokailut veneessä ja muut purjehdukseen liittyvät kustannukset, kuten polttoaine, kaasu ja satamamaksut. 

Iltapurjehdukset ovat maksuttomia ja erikseen varattavissa ryhmille. Ohjeet tähän löytyvät purjehduksen varaaminen välilehdeltä. Lähtö tapahtuu yleensä kello 1800 ja paluu 2000. Iltapurjehduksille voi osallistua myös muutkin kuin ryhmäläiset, olethan näissä tapauksissa yhteydessä purjehdukselle merkittyyn kippariin.

Ilmoittaudu suoraan purjehduksen kipparille! Mikäli kipparia ei ole merkitty, ota yhteyttä isokippari@tokka-lotta.com

Purjehdusvarusteet

Veneessä on 12 yhden hengen punkkaa/patjaa, pieniä kansityynyjä sekä pelastusliivit kaikille. Muut purjehdusvarusteet ovat jokaisen miehistönjäsenen vastuulla. Yli yön kestävillä purjehduksilla nukutaan veneessä. Yölläkin voi tulla kylmä, vaikka veneessä on lämmityslaitteet.

Kaikkein tärkeintä on ottaa mukaan lämmintä vaatetta, sillä merellä sää voi muuttua nopeasti, ja joskus heinäkuussakin tarvitaan pipoa ja hanskoja. Pakkaa varusteet pehmeään kassiin, ei kovaan lentolaukkuun.

Halutessasi voit ottaa mukaan kameran, herkkuja tai jätskirahaa.

Partiovakuutus on voimassa purjehdusten ajan - jos et ole partiolainen, varmista vakuutuksesi voimassaolo!