Charter

Purjehdukset yrityksille ja seurueilleSamalla kun tarjoat saaristo- ja purjehduselämyksiä henkilökunnallesi tai asiakkaillesi, voit tukea toimintaamme!  Purjehduksia on tarjolla pitkin kautta toukokuusta lokakuuhun - heinäkuu ja viikonloput ovat varattuja vain meripartiolaisille. Mukana on aina osaava kippari, sekä tarvittaessa myös perämies. Purjehduksilla voitte vain nauttia Airiston aalloista ja tunnelmasta, tai harjoitella aktiivisesti veneenkäsittely-, navigointi- ja purjehdustaitoja.


 


Tässä muutamia esimerkkejä purjehduksista - lähtö- ja paluusatama voidaan sopia tapauskohtaisesti:


Esimerkki A: 4 tunnin saaristopurjehdus Airistolla, nauttien kevyestä välipalasta ja virvokkeista


Esimerkki B: 8-10 tunnin kokopäivän purjehdus, jossa poiketaan johonkin Airiston satamista, esim. Stormälö, Nauvo, Herrankukkaro, Vepsä tai Seili. Paikasta riippuen ruokailu voidaan järjestää saaristoravintolassa tai veneessä.


Esimerkki C: Kaksi päivää kestävä purjehdusseikkailu lähes mihin tahansa kohteeseen Saaristomerellä. Yöpyminen voidaan järjestää veneessä tai vaihtoehtoisesti jossain saariston majoituskohteista. Veneessä on 12 yhden hengen makuupaikkaa.
Veneeseen mahtuu päällikön ja förstin lisäksi 10 henkeä. Päiväpurjehduksilla on säävaraus, huonon sään sattuessa purjehdus voidaan perua ilman kustannuksia.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Yhteystiedot:


isokippari@tokka-lotta.com